Retreat for Deg… Karpathos 9.-16. juni 2019

Ved å ta ut mer av ditt potensial, vil du kunne skape mer av det du ønsker….

På denne retreaten har vi fokus på å ta ut mer av ditt potensial, mer av dine ressurser og verdier.

Vi har best forutsetninger for å klare dette når vi er i balanse fysisk, emosjonelt og mentalt.

Retreaten inneholder derfor undervisning, øvelser og teknikker som styrker sammenhengen mellom det fysiske, emosjonelle og mentale hos deltagerne.

Teknikker innen energistyring, stressmestring, pusteøvelser, meditasjon og yoga er sentralt på retreaten og vil bidra til å forløse blokkeringer som er lite hensiktsmessig, og som kan ligge å blokkere for vårt potensial.

Retreaten inneholder også individuell coaching og temaer knyttet til mestring av livet og hverdagen, og samspillet med andre.

Søvn, mat og naturelementene påvirker oss mer enn hva mange tror, og retreaten er derfor lagt til Kathy’s Island Retreat på Karpathos, der vi får helt optimale forhold for disse viktige dimensjonene. All undervisning skjer utendørs, til bølgeskvulp fra havet, og med solen og vinden som gode venner. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å delta, samtidig trenger du å være nysgjerrig på å ta ut mer av ditt potensiale og finne mer av dine ressurser…

Du vil få med deg nyttige verktøy, som kan bidra til å sikre langsiktighet og riktig bruk av energi. Du og ditt potensial er i fokus, i vakre og kraftfulle omgivelser!

Pris: 13.300,-

Inkl. alle måltider, 2 utflukter, 2 individuelle coachinger og alt det andre.

Flybillett ca: 5000,- kommer i tillegg.

Dette er direkte fly, og tar 4t og 10 min.