Retreat for Deg… 24.-31.mai 2020 på Karpathos-Hellas

Ved å ta ut mer av ditt potensial, vil du kunne skape mer av det du ønsker….

På denne retreaten har vi fokus på å ta ut mer av vårt potensial, mer av våre ressurser og verdier.

Vi har best forutsetninger for å klare dette når vi er i balanse fysisk, emosjonelt og mentalt.

Retreaten inneholder derfor undervisning, øvelser og teknikker som styrker sammenhengen mellom det fysiske, emosjonelle og mentale hos deltagerne.

Teknikker innen energistyring, stressmestring, pusteøvelser, meditasjon og yoga er sentralt på retreaten og vil bidra til å forløse blokkeringer som er lite hensiktsmessig, og som kan ligge å blokkere for vårt potensial.

Retreaten inneholder også individuell coaching og temaer knyttet til mestring av livet & hverdagen, og samspillet med andre.

Søvn, mat og naturelementene påvirker oss mer enn hva mange tror, og retreaten er derfor lagt til Kathy’s Island Retreat på Karpathos, der vi får helt optimale forhold for disse viktige dimensjonene. All undervisning skjer utendørs, til bølgeskvulp fra havet, og med solen og vinden som gode venner. Du trenger ikke å ha noen forkunnskaper for å delta, samtidig trenger du å være nysgjerrig på å ta ut mer av potensialet ditt, og finne mer av ressursene dine…

Du vil få med deg nyttige verktøy, som kan bidra til å sikre langsiktighet og riktig bruk av energi, og hvordan du best mulig kan ta ut mer av DEG…

Du og ditt potensial er i fokus, i vakre og kraftfulle omgivelser!

Du er varmt velkommen,

hilsen Toyni

Mobil 915 85 061

Praktisk informasjon

Pris: kr 13.300,- pr person i dobbeltrom (enkeltseng i rom med to enkeltsenger), alle rom har terrasse med havutsikt. (Mulighet for enkeltrom mot tillegg i pris)

Alt inkludert – også 2 stk individuelle Coachinger, og 2 utflukter.

Du får deilige hjemmelagede måltider. Det er stort fokus på sunne, økologiske måltider og kortreist mat!

Transport: Flyreise til og fra Karpathos må betales selv. Transport til og fra flyplassen på Karpathos er inkludert.