Pressemelding – Mars 2016

Mindfulness i Hverdagen 6.-7. februar på Dr. Holms

Har du noen ganger kjent deg helt utslitt? Og at søvnen har blitt dårligere, og du har liten tid til å trene, og har liten tid til å ha fokus på god og næringsrik mat….

Da er du ikke alene!

De fleste av oss kan oppleve å kjenne på økt press, krav og forventninger…. og en naturlig respons kan være å jobbe både hardere og lengre dager. Som igjen belaster oss både fysisk og psykisk. Som kan påvirke vårt engasjement, vår inspirasjon, vår tilstedeværelse og vår helse.

Den største utfordringen med å jobbe lengre arbeidsdager er at tiden er konstant – vi har kun 24 timer tilgjengelig i døgnet, og dermed vil det å jobbe lengre arbeidsager gå utover noe annet.

Det kan oppleves vanskelig å ta 100 % eierskap over tiden vår. MEN når det gjelder energien vår er det en helt annen sak.

Energi kan vi hente fra 4 hovedkilder; kroppen, følelsene, tankene og sjelen. Og hver av disse hovedkildene kan man trene seg opp til å fylle opp. Slik at energien til enhver tid blir en fornybar ressurs man kan fylle på med og dermed kontrollere. Dette er fullt mulig!

På Mindfulness i hverdagen 6.-7. februar kan du lære deg teknikker og verktøy for hvordan du kan mestre dette i din hverdag.

På denne måten kan du oppnå mer energi og dermed livsglede.