Pressemelding – Februar 2015

Mindfulness i hverdagen ….

– hva, hvordan og hvorfor ??

Vi hører mer og mer om Mindfulness. Stadig flere begynner å gjøre seg kjent med og bruke Mindfulness. Det utføres nå en rekke studier og undersøkelser på Mindfulness, der resultatene er oppsiktsvekkende. Så oppsiktsvekkende at næringslivet har begynt å anerkjenne dette som viktig verktøy for å klare og oppnå mer…

Men, hva er det egentlig?

Og hvordan gjør man Mindfulness, og hvordan kan hver og en av oss begynne å nyttegjøre seg dette – de samme verktøyene som næringslivet bruker for å oppnå mer…

Samtidig er vi nysgjerrig på hvorfor vi skal gjøre det…Hvordan får vi til å oppnå dette mer….og hva er det som egentlig skjer?

For 4. gang arrangeres denne innholdsrike og inspirerende helgen på Geilo. Her får du anledning til å forstå og oppleve mer om akkurat dette.

Gjennom dypere forståelse og praktiske øvelser vil man lære seg hvordan man går inn i Mindfulness og hvordan man enkelt i hverdagen kan nyttegjøre seg dette. Og hvorfor dette er gunstig for hver og en av oss!

Kursholderne Siri Hole Stensson fra Geilo og Toyni Fürstenau Johansen fra Oslo ønsker hjertelig velkommen til Mindfulness i hverdagen 7.-8. februar på Higland Lodge, Geilo.