PRESSEMELDING – Nordpolen beveger seg 64 km på 1 år

Nordpolen beveger seg 64 km på 1 år –

hva betyr dette for oss mennesker ?

Den magnetiske nordpolen beveger seg i rask hastighet og det ser foreløpig ikke ut til at utviklingen stopper. Det er en ganske dramatisk utvikling. Det har begynt å utvikle seg de siste tiårene og særlig de siste årene.

Akkurat som nordpolen beveger seg i raskere hastighet, øker også hastigheten på jordens magnetiske felt og indre kjerne – kjent som Schumann-resonansen.

Hva betyr dette så for oss mennesker?

Vi kan ofte føle oss ”revet” med. Vi løper for å få ting gjort, eller for å klare å følge med på alt som skjer hele tiden. Dette kan føre til mange type stress tilstander og utvikle seg til fysiske «vondter», psykisk/emosjonell utmattelse, samt følelsen av å være energiløs.

Fordi alt rundt oss øker i hastighet og frekvens – er det viktigere enn noen gang å være i stand å komme inn en fredfull tilværelse i oss selv!

Hvordan gjør vi det? Det er jo ikke noe vi har lært på skolen, eller blitt fortalt av fastlegen….

”Mindfulness i hverdagen” 13.-14. September på Vestlia Resort, Geilo får du anledning til å tilegne deg kunnskap om akkurat dette. I løpet av denne helgen vil man oppnå en større forståelse av hva som nå skjer. Gjennom praktiske øvelser vil man lære seg hvordan man går inn i en fredfull tilværelse (mindfulness) – og ikke minst hvordan man enkelt i hverdagen kan nyttiggjøre seg av disse verktøyene.

Kursholderne Siri Hole Stensson fra Geilo og Toyni Fürstenau Johansen fra Oslo ønsker hjertelig velkommen til en inspirerende og innholdsrik helg!